Εταιρικό Προφίλ

Είστε εδώ Αρχική Σελίδα ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Matrix Control Security SA ιδρύθηκε το 2004 από άτομα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών που προστατεύουν την ζωή και την περιουσία. Η εταιρεία επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό καταξιωμένο στο χώρο και δίνοντας έμφαση στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, πέτυχε σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει η μεγαλύτερη στο τομέα της, προσφέροντας άψογες υπηρεσίες στους πάνω από 12.400 δικούς της πελάτες.

Διαθέτει Κέντρο Λήψεως Σημάτων το οποίο εξυπηρετεί και πελάτες τρίτων εγκαταστατών, απ’ όλη την Ελλάδα αριθμώντας πάνω από 16.000 συνδρομητές. Η επιτυχημένη της  πορεία συνεχίζεται πάντα με μοναδικό γνώμονα την ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών της εποχής. Αξιοποιώντας τις νεότερες τεχνολογίες παρέχει συνεχώς πρωτοποριακές υπηρεσίες στο τομέα της ασφάλειας.

Η εταιρεία, το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό διαθέτουν ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που έχει χορηγηθεί από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

 

Ισολογισμός Matrix Control Security SA  2013

Ισολογισμός Matrix Control Security SA  2014

Ισολογισμός Matrix Control Security SA  2015

 

 

Στοιχεία Εταιρείας

Matrix S.A. Control & Security

Ξάνθου 3 - Ταύρος

Τ.Κ. 177 78

210 4820 860

210 4820 863

info@matrixsa.gr

 

Γιατι να διαλέξετε εμάς;

 • Εμπειρία και εξειδίκευση.
  Τα στελέχη μας έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας
 • Προτεραιότητα μας ο πελάτης.
  Όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε σχεδιάζονται για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.
 • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
  Στην ασφάλεια δεν πρέπει να αφήνεται τίποτα στην τύχη
 • Κορυφαία τεχνολογία και πρωτοπορία.
  Ακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις για παρέχουμε νέες και πρωτοποριακές υπηρεσίες
 
 

Υπεύθυνη Δήλωση

Η Matrix S.A. δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας για πάνω από 10 χρόνια. Προσφέρουμε άριστη και άμεση εξυπηρέτηση, υψηλή τεχνογνωσία, άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Τέλος, επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα μας από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές στην Ευρώπη και τον Κόσμο.